September sun retraite

27 t/m 30 September 2024

Wil jij in september nog genieten van de Spaanse zon en tegelijkertijd volledig tot rust komen? Ga mee met onze September Sun Retraite! Midden in de natuur van Valencia krijg je de kans om tijd voor jezelf te nemen, te reflecteren en te verbinden met gelijkgestemden. Je wordt volledig ontzorgd, zodat je echt kunt ontsnappen aan je routine, je dagelijkse leven kunt loslaten en weer helemaal kunt opladen.

Geniet van kleurrijke, seizoensgebonden gerechten bereid met lokale ingrediënten. Ontspan met  yoga en ademwerk en andere leuke activiteiten. Geen ervaring met yoga? Deze retraite is de perfecte manier om kennis te maken met yoga.
Adem diep in, rust uit, zoom uit, vertraag en geniet van de voedende zon. Voel je weer kind, speel in de zon en met water, en laat alle stress je lichaam verlaten. Je zult jezelf opladen, delen en verbinden.

Gun jezelf deze ervaring van diepe ontspanning, lekker eten en verbinding. Stap uit je dagelijkse routine, midden in de natuur, ontdek een wereld van rust. 

IMG_4331

Programma

Het programma is nog aan wijzigingen onderhevig en kan dus iets afwijken, maar dit geeft een goed overzicht van de insteek

Onthoud het is jouw retraite en je hebt altijd de vrijheid om mee te doen met de activiteiten of even tijd voor jezelf te nemen wanneer je wilt.

Waarom je erbij wilt zijn:

Over ons

Jouw hosts: Rianne & Charis

Wij zijn Rianne en Charis, beiden Nederlanders wiens wegen elkaar een paar jaar geleden kruisten bij Eetwinkel STROOM. Wat begon als collega’s bloeide al snel op tot een mooie vriendschap!
Hier begonnen we onze krachten te bundelen als foodie en yogi. We organiseerden diverse evenementen zoals; de dag retraite op Boerderij de Hosterhof en een tweedaagse retraite bij Buitenplaats Beekhuizen.

Toen Charis besloot haar droom te volgen om te wonen aan de Spaanse kust duurde het niet heel lang voordat we weer overspoelden met toffe ideeën.
En hier zijn we dan ons eerste retraite in het zonnige Spanje!

Even heerlijk er tussenuit, tijd voor jezelf, even niets moeten, ontspanning en plezier maken in een prachtig huis met gelijkgestemde Nederlandse vrouwen onder de Spaanse zon. Laat je inspireren en verwennen. Ben jij er ook bij?

Laad op

connect

Vier 't leven

Boek je verblijf

Ben je ook helemaal enthousiast geworden na het lezen van al dit moois? Boek dan snel je verblijf via onderstaande knop!

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Alles wat je nodig hebt!
Accomodatie, beddengoed, handdoek, yogamat, ontbijt, lunch, diner, drankjes & snacks! Dagelijkse yogalessen & meditaties, kook- andere workshops waardevolle herinneringen! Exclusief: Reisverzekering en ticket + transfer.

Carpool: We zullen een WhatsApp-groep aanmaken voor onze gasten om samen te reizen van Valencia naar de retraite locatie.

Met de auto: Huur een auto vanaf de luchthaven van Valencia stad, het is een rit van 35 minuten vanaf het stadscentrum.

Openbaar vervoer: Neem de metro naar Bétera, van daaruit kun je de bus naar het dorp Naquera nemen. We kunnen je ophalen.

Ja, je bent van harte welkom. Als je nieuwe dingen wilt proberen en leren, dan is dit iets voor jou! Rianne heeft ervaring met het lesgeven aan beginners en maakt haar lessen toegankelijk voor alle niveaus d.m.v. modificaties. Mocht je een blessure of andere specifieke beperkingen, laat het ons weten. 

Ja, tot op zekere hoogte. We koken vegetarisch en ook veganistisch is geen probleem. Maar glutenvrij kunnen we bijvoorbeeld niet garanderen. Heb je dieetwensen laat het dan even aan ons weten en dan kunnen we desnoods overleggen over de mogelijkheden. 

Als het mogelijk is kan je je ticket over dragen aan iemand anders die verlangt naar goed eten & yoga in de natuur. Neem contact met ons op. Annuleren is mogelijk tot 8 weken voor het evenement. Tot 4 weken voor het evenement krijg je 50% van de totale prijs terugbetaald. We adviseren je ook om een reisverzekering af te sluiten.

Dat is afhankelijk van de kamer die je boekt. Deze prachtige finca heeft 5 kamers, veel bedden en 3 badkamers. Boek je een gedeelde kamer dan deel je deze met een andere vrouwelijke gast of vriendin, maak je geen zorgen, je hoeft je bed niet te delen met een vreemde. In werkelijkheid ben je alleen daar om te slapen. Neem contact met ons op als je speciale verzoeken of vragen hebt.

De locatie

Serra Calderona

Valencia

Contactgegevens

Nog vragen?

Wat anderen over eerdere retraites zeggen

5.0
4.5/5
De dag had een relaxte sfeer en er hing een goede vibe.
Dinja
5.0
5/5
Je merkt pas hoe erg je behoefte had aan zo'n retraite nadat je er bent geweest!
Annie
5.0
5/5
Buitengewoon buiten zijn!
S.
Winkelwagen