Opladen in het noorden van Spanje

18 t/m 21 oktober 2024

Ben jij er klaar voor om weer volledig in je lichaam te landen, te vertragen en diepe ontspanning en hernieuwde energie te ervaren? Dan is dit hét retreat voor jou. In het zonnige Spanje kom je thuis in jezelf… Het wordt een inspirerende mix van ademwerk, yoga, verbinding en play-time! Ik neem je graag mee op een  innerlijke reis. Door middel van yoga en ademwerk laat je los wat jou niet meer dient en neem je waardevolle tools mee om een leven in balans te kunnen ervaren.

Programma

Het programma is nog aan wijzigingen onderhevig en kan dus iets afwijken, maar dit geeft een goed overzicht van de insteek

Ik heb met zorg een programma voor je samengesteld. Je hebt altijd de vrijheid om mee te doen met de activiteiten of even tijd voor jezelf te nemen. 

Waarom je bij deze retraite wilt zijn:

Kies jouw accommodatie

Buitenplaats Beekhuizen biedt zeer unieke glamping accommodaties midden in de natuur van de Hoge Veluwe!

Een unieke houten accommodatie voor twee personen. Te boeken met een tweepersoonsbed of met twee losse bedden. Het is ook mogelijk om een 1-persoonsticket voor de pod te boeken, dan deel je de pod samen met 1 andere persoon, maar uiteraard met twee losse bedden. Alle Pods zijn bij aankomst voorzien van opgemaakte bedden en setje badlinnen. De Pod is o.a. voorzien van een eettafel met 2 stoelen, een loungeset en een vuurschaal.  

All inclusive tickets vanaf €350

De lodge tenten bevatten twee slaapkamers. Een met een 2-persoonsbed en een met 2 aparte bedden. Je kunt de tent boeken als 1-, 2- of 3-persoonsticket. Willen jullie graag met 4 personen in 1 tent? Boek dan in totaal voor 4 personen in een tent en laat ons weten dat jullie samen een accommodatie willen delen. De tenten hebben een kachel, keuken en zithoek. Buiten vind je een overdekte veranda met o.a. loungeset en schommelstoel. 

All inclusive tickets vanaf €350
Over Buitenplaats Beekhuizen:
"Geweldig rustige ligging. Je kan er helemaal tot rust komen.
De lodge was gezellig knus en erg schoon. De omgeving is prachtig"
Dennis Wolsleger
Bezoeker Buitenplaats Beekhuizen

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Ja, we bieden verschillende lessen en workshops en tijdens de yoga-lessen worden er altijd opties gegeven. Als je altijd al een keer kennis hebt willen maken met yoga dan is dit het juiste moment! 

Ja, tot op zekere hoogte. We koken vegetarisch en ook veganistisch is geen probleem. Maar glutenvrij kunnen we bijvoorbeeld niet garanderen. Heb je dieetwensen laat het dan even aan ons weten en dan kunnen we desnoods overleggen over de mogelijkheden. 

Jazeker! Neem daarvoor even contact op met Beekhuizen via info@buitenplaatsbeekhuizen.nl of 026-2020365 (optie 2)

Alles wat je nodig hebt! Eten, drinken, snacks, accommodatie, ben- en badlinnen, toeristenbelasting, etcetera. Het enigste wat je mee moet nemen is een pyjama, tandenborstel, (yoga)kleding en je yogamat! 

Ja, bij parkeren geldt dat we per accommodatie een toegewezen plek op het park hebben. Bij meerdere personen en/of meerdere auto’s in een accommodatie geldt dat er dus 1 plek is en de andere auto’s vooraan geparkeerd worden op de gemeenschappelijke parking.

Over mij

Wie ben ik

Tekst

Wat anderen over onze retraites zeggen

5.0
4.5/5
De dag had een relaxte sfeer en er hing een goede vibe.
Dinja
5.0
5/5
Je merkt pas hoe erg je behoefte had aan zo'n retraite nadat je er bent geweest!
Annie
5.0
5/5
Buitengewoon buiten zijn!
S.

De locatie

Buitenplaats beekhuizen

Bovenallee 1 6881 AJ Velp

Contactgegevens

Nog vragen?

Winkelwagen