Take a Break

Beleef een ochtend met yoga, ademhaling, anti-stress en een heerlijk ontbijt!

Stap uit de hectiek van het leven

 

Na een succesvolle eerste editie op Boerderij Hoekelum zijn we terug! 

Geniet samen met ons van het weekend. Yoga, ademhaling, een workshop over stress en een heerlijk ontbijtje. 

En dat allemaal bij de boerderij Hoekelum in Bennekom. 

22 april 2023

Boerderij Hoekelum

Krijg alle tools voor een stressvrijer leven tijdens deze unieke samenwerking tussen Energiek Opladen en Gezond met Tessa. 

Wil je:
✓ Uit de hectiek van het dagelijkse leven stappen? 
✓ Nieuwe ademhalingstechnieken leren?
✓ Kennismaken met de kracht van yoga?
✓ Meer leren over de relatie tussen voeding en stress? 
✓ genieten van een gezond ontbijtje?

Gun jezelf deze ochtend. Ga uit je hoofd en in je lichaam. En krijg waardevolle informatie mee naar huis over hoe jij je voedingspatroon kunt aanpassen om stress te verminderen. 

En natuurlijk maken we er ook een hele gezellige ochtend van! Boerderij Hoekelum is een fantastische plek om even op te laden. 

Stress is iets wat niemand kan vermijden en wat nodig is om te groeien. Het kan groei echter ook in de weg zitten. Ademhaling is een mooie tool om hier invloed op uit te oefenen en dit staat centraal binnen de yoga lessen van Energiek Opladen. Yoga brengt je in contact met je ademhaling en vergroot je bewustzijn. Door hierop in te spelen kan je je lichaam laten schakelen tussen actie-stand (fight or flight) en rust en herstel-stand (rest and digest).

Wat: Yoga (geschikt voor beginners), ademhalingstechnieken, een workshop over voeding en stress en een heerlijk ontbijt
Wanneer: zaterdag 22 april van 9.00u tot 11.30u 
Waar: Boerderij Hoekelum – Edeseweg 122, Bennekom
Prijs: €39,50 p.p.   

Hopelijk zien we je daar!

Let op: Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Natuur

Yoga

Ontbijt

Wist je dat Take a Break(fast) ook te boeken is als privé event? Leuk uitstapje met je familie, vrienden of collega’s! Stuur een mailtje naar info@energiekopladen.nl voor meer info en prijzen.

Over ons

‘Take a Break’ is begonnen vanuit het verlangen om yoga en eten met elkaar te verbinden. Omdat we er zelf heel blij van worden en graag anderen helpen dit gevoel ook te ervaren. We weten allemaal denk ik wel hoe belangrijk beweging, ontspanning en goed eten voor je zijn en toch lukt het niet altijd hier evenveel prioriteit aan te geven.

Dit event is erop ingericht om jou hier op een laagdrempelige manier kennis mee te laten maken en te laten ervaren wat het voor je kan doen als je wat meer aandacht aan jezelf en je lichaam besteedt. Geen gezweef, maar lekker praktisch en hands-on. En het liefste dus in combinatie met lekker eten.

Zien we je op de mat?

1 reactie op “Take a Break”

  1. Heerlijk relaxte ochtend! Bedankt voor de fijne yoga sessie in een prettige ambiance met een heerlijke pure brunch. Ik heb genoten! Het was echt een cadeautje 🙏

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen