Take a Break Kweekland

Beleef een ochtend met yoga, ademhaling, een plukworkshop en een heerlijke brunch!

Stap uit de hectiek van het leven

 

Na meerdere succesvolle edities in ‘t amusement zijn we nu te vinden bij Stadstuin kweekland! 

8 juli 2023

Stadstuin Kweekland

Op deze unieke locatie kom je erachter wat deze mooie moestuin te bieden heeft. Kweekland is een kas met bijbehorende moestuin van eigenaar Steven Koster. De tuin wordt compleet gerund door vrijwilligers, onder leiding van Vincent. Op deze plek hebben buurtbewoners een oogstaandeel in de tuin om zelf hun lokale groente te mogen oogsten.

We beginnen de ochtend met een rondleiding door deze moestuin waarbij je meer leert over lokale landbouw. We plukken verschillende kruiden, eetbare bloemen en groente die later verwerkt worden in de brunch. 

Hierna volgt er een Yin Yang yoga les waar we beginnen we met de actieve en dynamische Yang variant. Door te bewegen op het ritme van de adem ontstaat een meditatie in beweging. Hier houden we de poses relatief kort vast en warmen we het lichaam op. Waar je bij Yang yoga de spieren aanspant wil je bij Yin yoga de spieren juist ontspannen. Deze stijl gaat om overgave en helpt spanning en stress los te laten. Hier blijven we langer in de houdingen omdat Yinweefsel, zoals bindweefsel, meer tijd nodig heeft in een houding omdat het stugger is. De les zal bij goed weer in de buitenlucht plaatsvinden, en anders binnen in de kas.

Begin je weekend stressvrij en goed gevoed op deze unieke locatie in Arnhem waar Rianne en Estée de handen ineenslaan. 

Wil je:
✓ Uit de hectiek van het dagelijkse leven stappen? 
✓ Nieuwe ademhalingstechnieken leren?
✓ Kennismaken met de kracht van yoga?
✓ Meer leren over voeding?
✓ Genieten van een gezonde brunch?

Gun jezelf deze ochtend. Ga uit je hoofd en in je lichaam.

En natuurlijk maken we er ook een hele gezellige ochtend van! Stadstuin Kweekland is een fantastische plek om even op te laden. 

Wat: Rondleiding + plukken, Yoga (geschikt voor beginners) met ademhalingstechnieken, een heerlijke brunch, presentje voor mee naar huis
Wanneer: zaterdag 8 juli van 9.00u tot 12.30u 
Waar: Stadstuin Kweekland – Dalweg 80, Arnhem
Prijs: €47,50 p.p.   

Matjes zijn aanwezig op locatie

Hopelijk zien we je daar!

brunchen

Plukken

Yoga

Wist je dat Take a Break(fast) ook te boeken is als privé event? Leuk uitstapje met je familie, vrienden of collega’s! Stuur een mailtje naar info@energiekopladen.nl voor meer info en prijzen.

Over ons

‘Take a Break’ is begonnen vanuit het verlangen om yoga en eten met elkaar te verbinden. Omdat we er zelf heel blij van worden en graag anderen helpen dit gevoel ook te ervaren. We weten allemaal denk ik wel hoe belangrijk beweging, ontspanning en goed eten voor je zijn en toch lukt het niet altijd hier evenveel prioriteit aan te geven.

Dit event is erop ingericht om jou hier op een laagdrempelige manier kennis mee te laten maken en te laten ervaren wat het voor je kan doen als je wat meer aandacht aan jezelf en je lichaam besteedt. Geen gezweef, maar lekker praktisch en hands-on. En het liefste dus in combinatie met lekker eten.

Zien we je op de mat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen