Take a break(fast) 17 juli 2022

IT’S THE SMALL MOMENTS THAT MAKE LIFE BIG

Begin je dag met yoga en food

Want iedereen weet: good food = good mood

17 juli 2022

Restaurant ‘t Amusement
arnhem

Zondag 17 juli is de volgende editie TAKE A BREAK(fast)!!

De ochtend begint om 10 uur in het sfeervolle restaurant ‘t Amusement (bij mooi weer lekker in de binnentuin) met een energieke Vinyasa Yoga les gegeven door Rianne. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af met de focus op de ademhaling. Ademen op de juiste manier, geeft kracht, rust en het geneest. Hoe dieper de ademhaling hoe meer energie (Prana) er binnenstroomt. Zo kan jij je zondag met nieuwe energie beginnen! Mannen en vrouwen, jong en oud, verschillende niveaus; iedereen kan hieraan meedoen.

Na de yogales sluiten we gezamenlijk af met een uitgebreide en welverdiende brunch verzorgd door Estée.


Wat: Yoga + brunch
Wanneer: zondag 17 juli van 10.00u tot 12.30u (inloop vanaf 9.55)
Waar: ’t Amusement, Roermondplein 35 in Arnhem
Prijs: €35,-   vriendenticket (2 personen): €65,-
Meenemen: yoga mat, mocht je deze niet hebben laat het even weten. 

Hopelijk zien we je daar!

Let op: Er zijn slechts 14 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Wist je dat Take a Break(fast) ook te boeken is als privé event? Leuk uitstapje met je familie, vrienden of collega’s! Stuur ons een mailtje op info@energiekopladen.nl voor meer info en prijzen.

Vinyasa yoga

Lekker ontbijtje

Toffe locatie

Over ons

We zijn Opladen met STROOM begonnen vanuit ons verlangen om yoga, sport en eten met elkaar te verbinden. Omdat we er zelf heel blij van worden en graag anderen helpen dit gevoel ook te ervaren. We weten allemaal denk ik wel hoe belangrijk beweging, ontspanning en goed eten voor je zijn en toch lukt het niet altijd hier evenveel prioriteit aan te geven.

Onze lessen en events zijn erop ingericht om jou hier op een laagdrempelige manier kennis mee te laten maken en te laten ervaren wat het voor je kan doen als je wat meer aandacht aan jezelf en je lichaam besteedt. Geen gezweef, maar lekker praktisch en hands-on. En het liefste dus in combinatie met lekker eten.

Zien we je op de mat?

1 reactie op “Take a break(fast) 17 juli 2022”

  1. Heerlijk relaxte ochtend! Bedankt voor de fijne yoga sessie in een prettige ambiance met een heerlijke pure brunch. Ik heb genoten! Het was echt een cadeautje 🙏

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen