Ga je mee? Even helemaal opladen...

Onze retraites

Terug naar de
essentie

Bewegen, ontspannen en eten. Dat zijn dé pijlers die je aan moet pakken als je even helemaal wilt opladen. Natuurlijk weten we dat allemaal wel, maar in de praktijk is het best lastig in ons drukke bestaan. Die telefoon -met alle notificaties- blijft lonken en een snelle hap is af en toe gewoon net iets makkelijker als je een drukke dag achter de rug hebt. 

Maak weer eens even echt tijd voor jezelf en ga met ons de natuur in. Gun het jezelf om even helemaal te ontspannen, te focussen op jezelf, te eten direct uit de natuur en lekker veel te bewegen. Je bureaustoel en alledaagse problemen lijken mijlenver van je vandaan. Opgeladen ga je terug naar huis, met nieuwe energie om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt! 

Next up!

Dag retraite op boerderij de Horsterhof

Een hele dag buiten op de boerderij. Tussen de biologische gewassen, die we tussendoor plukken om onze eigen lunch mee te bereiden. Beleef deze dag in de buitenlucht en geniet van beweging, yoga, mindfulness en super lekker biologisch eten, direct van het land! Yoga, ademhalingssessies en workshops tussen de kassen en gewassen.

Wat anderen ervan vonden

Ik vond de yoga in de buitenlucht en in de kas het leukst. Maar ook zeker samen plukken en koken.
5/5
Crem

De dag had een relaxt sfeer en er hing een goede vibe

4.5/5
Ontspannen
Dinja
“Vinyasa yoga, de kookworkshop en in verbinding staan met jezelf. Ik vond de eerste les van de dag, vinyasa yoga, erg fijn!”
5/5
Ontspannen
Renske

Back to basic!

Voel je goed. In de natuur, met gelijkgestemden om je heen. Voel je lijf, geniet van lekker en gezond eten. Adem in. Adem uit. De dag is van jou. 

Ga je met ons mee?

Yoga op de boerderij
Retraite
Yoga in de natuur

Heb je nog vragen?

Winkelwagen