Mini Retraite 11 september

Energieboost op de boerderij

Op 11 september organiseren we weer een mini-retraite! Een ééndaagse retraite in de buitenlucht op het terrein van onze lievelingsboerderij de Horsterhof in Duiven. Yoga, mindfullnes, beweging, ontspanning, koken en eten staan centraal deze dag. En dat allemaal in de natuur. Het eten komt direct uit de grond en wordt ter plekke klaargemaakt door chefkok Estée Strooker (met behulp van jou!). En de hele dag door zijn er lessen te volgen zoals je dat van ons gewend bent. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning! 

Yoga

VOOR YOGI’S, FOODIES & IEDEREEN DIE WEL EEN ENERGIEBOOST KAN GEBRUIKEN

Het eten plukken we ter plekke. Maar wees niet bang voor rauwe knollen en smakeloze salades. Onder leiding van chefkok Estée Strooker zullen de mooiste gerechten op tafel getoverd worden. Je geniet van een uitgebreide lunch en de nodige snacks tussendoor. 

Maar voordat er gegeten wordt gaan we natuurlijk aan de slag! Doe mee met diverse yogalessen of workshops. Er zijn diverse keuzemomenten, dus je stelt als het ware je eigen programma samen deze dag. Doe bijvoorbeeld mee met Vinyasa yoga, een food masterclass, een flow motion workout of een yoga Nidra les. Dat wordt nog lastig kiezen!

We sluiten af om een uur of 6, zodat je op tijd weer thuis bent en de dag nog even op je in kunt laten werken voordat er weer een nieuwe week begint. Een week waar je hopelijk met veel motivatie, inspiratie en nieuwe energie aan start!

Welke dag maak jij tijd voor jezelf vrij?

 Zien we je zondag 11 september?

11 september

Tickets vanaf €99

Waarom je bij deze retraite wilt zijn?

Omdat het een fantastische dag wordt waarin je de tijd neemt om volledig tot jezelf te komen. 

Dag
programma

Indeling van de dag

09:45 – 10:00 | Inloop met ontbijtje

10:00 – 10:30 | Voorstelrondje / Energieke opwarming

10:30 – 11:30 | Flow yoga met Rianne

11:30 – 13:00 | Food workshop met Estée Strooker + Fresh Farm Lunch

13:10 – 14:10 | Vinyasa & fascia met Charis 

14.15 – 14.45 | Momentje voor jezelf + smoothie

15.00 – 16.00 | Flow Motion met Rianne & Ezra  

16:00 – 16.30 | Take a break / mindful chocolade tasting  

16:30 – 17:30 | Yin & nidra yoga met Rianne en Charis 

17.30 – 18:00 | Gezamenlijk afsluiten 

Over Ons

Hi, wij zijn Rianne, Charis & Estée

Wij zijn drie yoga-docenten met ieder een eigen stijl. Estée is chefkok met een afgeronde yoga-opleiding, maar zal vooral zorgen voor super lekker en gezond eten tijdens de retraite. Vegetarisch en met lokale seizoensproducten. Rianne is de sportieveling. Naast yoga geeft ze ook Flow Motion en bootcamp. Ze zal ervoor zorgen dat de energie er lekker in zit! Charis is opgeleid tot Vinyasa yoga-docent, maar zal jullie ook meenemen op ontspanningsreis door bijvoorbeeld fascia release, het prikkelen van de zintuigen en yoga nidra. 

F.A.Q.

Supporting Subheading

Ja, we bieden verschillende lessen en workshops en tijdens de yoga-lessen worden er altijd opties gegeven. Als je altijd al een keer kennis hebt willen maken met yoga dan is dit het juiste moment! 

Ja, tot op zekere hoogte. We koken vegetarisch en ook veganistisch is geen probleem. Maar glutenvrij kunnen we bijvoorbeeld niet garanderen. Heb je dieetwensen laat het dan even aan ons weten en dan kunnen we desnoods overleggen over de mogelijkheden. 

Alle workshops en verzorging voor de hele dag. Dus lunch, drinken en snacks. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar een yogamatje mee te nemen. En misschien een dikke trui, aangezien we de hele dag buiten zijn. 

Yes, er is genoeg parkeerruimte, maar als je uit de buurt komt moedigen we je natuurlijk aan om met de fiets te komen! 😉 

Wat anderen zeggen:

5.0
4.5/5
De dag had een relaxte sfeer en er hing een goede vibe.
Dinja
Retraite 2021
5.0
5/5
Een erg mooie plek die met veel liefde en aandacht word onderhouden. Dat is te zien en te proeven aan de biologische producten die ze verbouwen
Arno Snelder
Bezoeker de Horsterhof
5.0
5/5
Was een geweldige dag. Top georganiseerd.
Chantal

De Locatie

Biologische boerderij de horsterhof

Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven

Contactdetails

Heb je nog vragen?

Winkelwagen