Mini Retraite 20 augustus

Energieboost op de boerderij

Op 20 augustus organiseren we weer een mini-retraite! Een ééndaagse retraite in de buitenlucht op het terrein van onze lievelingsboerderij de Horsterhof in Duiven. Yoga, mindfullnes, beweging, ontspanning, koken en eten staan centraal deze dag. En dat allemaal in de natuur. Het eten komt direct uit de grond en wordt ter plekke klaargemaakt door chefkok Estée Strooker (met behulp van jou!). En de hele dag door zijn er lessen te volgen zoals je dat van ons gewend bent. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning! 

Yoga

VOOR YOGI’S, FOODIES & IEDEREEN DIE WEL EEN ENERGIEBOOST KAN GEBRUIKEN

Het eten plukken we ter plekke. Maar wees niet bang voor rauwe knollen en smakeloze salades. Onder leiding van chefkok Estée Strooker zullen de mooiste gerechten op tafel getoverd worden. Je geniet van een uitgebreide lunch en de nodige snacks tussendoor. 

Maar voordat er gegeten wordt gaan we eerst in en ontspannen! Doe mee met diverse Yin en Yang-lessen, ademsessies of  workshops. Er zijn diverse keuzemomenten, dus je stelt als het ware je eigen programma samen deze dag. Dat wordt nog lastig kiezen!

We sluiten af om een uur of 5, zodat je op tijd weer thuis bent en de dag nog even op je in kunt laten werken voordat er weer een nieuwe week begint. Een week waar je hopelijk met veel motivatie, inspiratie en nieuwe energie aan start!

Welke dag maak jij tijd voor jezelf vrij?

 Zien we je zondag 20 augustus?

20 augustus

Boek nu voor €99 per persoon all in! 
Of kom samen en kies voor het goedkopere duo-ticket.

Waarom je bij deze retraite wilt zijn?

Omdat het een fantastische dag wordt waarin je de tijd neemt om volledig tot jezelf te komen. 

Dag
programma

Indeling van de dag

9:45 – 10:00   | inloop + inschrijving

10:00 – 11:00   | Voorstelrondje / Energieke opwarming

11:00 – 12:15   | Food workshop met Estée Strooker (groep 1)

11:00 – 12:15   | Yin Yang Yoga met Rianne (groep 2)

12:15 – 13:30  | Food workshop met Estée Strooker (groep 2)

12:15 – 13:30  | Yin Yoga met Rianne (groep 1)

13:30 – 15:00  | Fresh Farm Lunch

15:00 – 15:45   | Gezamenlijke ademhalingssessie 

16:00 – 17:00  | Mellow Flow met Charis beginners  (optie 1)

16.00 – 17.00  | Flow Motion workshop (optie 2)

17:00 Gezamenlijke Afsluiting + smoothie

Over Ons

Hi, wij zijn Rianne & Estée

Estée is een getalenteerde chef-kok en ze zal zich voornamelijk richten op het bereiden van super lekker en gezond eten tijdens de retraite. Met haar passie voor koken maakt ze gebruik van lokale seizoensproducten om smaakvolle vegetarische maaltijden te creëren die goed zijn voor zowel lichaam als geest.

Rianne is een ervaren yogadocente die jullie meeneemt op een innerlijke reis tijdens de retraite. Ze verzorgt zowel Yin- als Yang-lessen, begeleidt ademhalingssessies en organiseert samen met Ezra leuke workshops zoals Flow Motion. Rianne helpt jullie los te laten, jezelf te verbinden en te genieten van de helende kracht van yoga en beweging.

Samen begeleiden Estée en Rianne jullie naar diepe ontspanning en innerlijke balans.

F.A.Q.

Supporting Subheading

Ja, we bieden verschillende lessen en workshops en tijdens de yoga-lessen worden er altijd opties gegeven. Als je altijd al een keer kennis hebt willen maken met yoga dan is dit het juiste moment! 

Ja, tot op zekere hoogte. We koken vegetarisch en ook veganistisch is geen probleem. Maar glutenvrij kunnen we bijvoorbeeld niet garanderen. Heb je dieetwensen laat het dan even aan ons weten en dan kunnen we desnoods overleggen over de mogelijkheden. 

Alle workshops en verzorging voor de hele dag. Dus lunch, drinken en snacks. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar een yogamatje mee te nemen. En misschien een dikke trui, aangezien we de hele dag buiten zijn. 

Yes, er is genoeg parkeerruimte, maar als je uit de buurt komt moedigen we je natuurlijk aan om met de fiets te komen! 😉 

Wat anderen zeggen:

5.0
4.5/5
De dag had een relaxte sfeer en er hing een goede vibe.
Dinja
Retraite 2021
5.0
5/5
Een erg mooie plek die met veel liefde en aandacht word onderhouden. Dat is te zien en te proeven aan de biologische producten die ze verbouwen
Arno Snelder
Bezoeker de Horsterhof
5.0
5/5
Was een geweldige dag. Top georganiseerd.
Chantal

De Locatie

Biologische boerderij de horsterhof

Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven

Contactdetails

Heb je nog vragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen