Meditaties

Meditaties


Geleide meditaties die jou helpen een bepaalde intentie te zetten, te ontspannen of juist met meer energie aan de dag te starten.

Wat meditatie je brengt


  • De stressvolle dag van je af laten glijden

  • Een momentje voor jezelf

  • Focus op je ademhaling

  • Meer energie

  • Focus op wat belangrijk is
€4

Slow Down meditatie

Met deze geleide avond mediatie help ik je om negatieve gebeurtenissen los te laten en dankbaar te zijn. Kom rustig liggen op je matje en laat me je begeleiden naar totale ontspanning. De perfecte meditatie om in de avond voor het slapengaan te doen.

€4

Take a Break meditatie

Ken je dat gevoel? Je zit hoog in de stress. Je to-do lijst is ellenlang en je hebt het gevoel dat je jezelf helemaal geen pauze kunt gunnen omdat je het anders allemaal niet afkrijgt. Je ademhaling zit hoog in je borst of misschien houd je tussendoor je adem wel helemaal in. De stress neemt alleen maar toe en je bent zonder echte focus van alles door elkaar aan het doen. Tijd om op pauze te drukken en even een paar minuten de tijd te nemen om te ontspannen. Deze geleide meditatie helpt je daarbij. Even terug naar de buikademhaling en je zult merken dat je lichaam ontspant.

Perfect als pauze, tussen het werken door.

€4

Rise & Shine meditatie

Start je dag met een kort moment voor jezelf! Niet meteen in de doe-modus, maar nog heel even naar binnen keren om vervolgens de dag opgeladen en vol energie te kunnen beginnen. Dagelijks kort de tijd nemen voor jezelf zorgt voor meer zelfliefde en een gelukkiger leven. Geleide meditaties kunnen je hier goed bij helpen. Rek jezelf helemaal uit, zet een kopje thee, maak tijd voor de meditatie en je bent klaar voor een nieuwe dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen