Roos hibiscus thee

Thee heeft zoveel goede eigenschappen. Gemberthee is super gezond, maar soms wil je wel eens wat anders. Varieer daarom eens met je gemberthee. Er zijn zoveel super lekkere combinaties te bedenken! Deze variant met hibiscus en rozenblaadjes is fris en bloemig tegelijk.

Ginger tea with hibiscus and rose petals

Gemberthee met hibiscus en rozenblaadjes

Hibiscus is van nature zuur en een goede vervanger om de thee een zure smaak te geven in plaats van citrus. De rozenblaadjes geven de thee juist een bloemig aroma en de gember is natuurijk een beetje pittig. De combinatie maakt het tot een bijzondere thee!
1 van 1 stem
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Drankjes
Porties 1 pot

Ingrediënten
  

  • 1 – 1,5 cm gember in plakken
  • 2 el gedroogde hibiscus
  • 2 el gedroogde rozenblaadjes

Instructies
 

  • Giet in een theepot kokend water bovenop de gember, hibiscus en rozenblaadjes. Lat 3-5 minuten trekken.

Notities

Laat minimaal vijf minuten trekken.
Trefwoord Gemberthee, hibiscus, rozenblaadjes, Thee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Winkelwagen