Take Care Bundel

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 14,95

De allerbelangrijkste persoon om goed voor te zorgen: dat ben jij zelf. De Take Care bundel bestaat uit verschillende lessen, oefeningen en meditaties voor meer selfcare. Door deze oefeningen regelmatig te doen maak je je lichaam sterker en krachtiger en daardoor minder vatbaar voor pijn en spanning. Maar je leert ook werken aan je mentale kracht, waardoor je bijvoorbeeld ook de meningen van anderen makkelijker van je af laat glijden. Voor jezelf zorgen betekent tijd voor jezelf nemen, dus ontspan. Kom tot rust. Minder stress is het streven.

De beste zorg is preventieve zorg, dus geef jezelf dit cadeau. Vooral als je veel achter de computer zit is het ontzettend belangrijk om je lichaam wat extra liefde te geven in de vorm van beweging en ontspanning.

Het doel van de Take Care bundel: elke dag meer energie. En het beste moment om daar mee te beginnen is nu.

Deze bundel bevat:
– Yoga lessen voor ‘s ochtends, ‘s avonds en tussen het werken door
– Geleide meditaties voor ‘s ochtends, ‘s avonds en tussen het werken door
– Oefeningen die perfect zijn als kleine thuiswerk-breaks

We zullen deze bundel blijven aanvullen met nieuwe inhoud en oefeningen. Als je eenmaal toegang tot de bundel hebt krijg je automatisch ook toegang tot al deze nieuwe lessen, voor dezelfde prijs als die je in eerste instantie hebt betaald!

Had je ons Feel Good Do Book al gevonden op onze website? Zo niet, download 'm hier. Hier vind je nog een aantal opdrachten die je gaan helpen stress los te laten en een leuker leven te leiden. 
Feel Good Do Book

En omdat we ook graag recept-inspiratie met je delen hebben we ook een boekje gemaakt met 7 recepten waar heel veel groenten in verwerkt zitten. Check it out! 
Veggie eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen