Training tag: vinyasa

Strengthen and Lengthen

In deze pittige 60 minuten yoga flow focussen we vooral op de achterzijde van het lichaam. De hamstrings worden goed gestretcht. De polsen en schouders worden flink aangepakt in deze les, mocht dit een zwakke plek voor jou zijn, neem dan even de tijd voor een extra opwarming voordat je de les begint. Rol je …

Strengthen and Lengthen Lees verder »

Go With the Flow

Dit is een creatieve en uitdagende flow. De focus ligt op het openen van de heupen en lengte maken in de achterkant van het lichaam. Heb je snel last van je polsen, warm die dan eerst extra op voor de les. Van crow pose tot kickthrough, er komt van alles voorbij. Rol je mat uit …

Go With the Flow Lees verder »

Build Strength

In deze 60 minuten les, gebruiken we een variatie op de zonnegroet. De focus ligt op het onderlichaam. Daag jezelf uit gedurende deze flow. Wanneer iets ongemakkelijk aanvoelt, voel je altijd vrij om de houdingen aan te passen naar wat voor jouw lichaam werkt.

Yoga Bundel

Ben je op zoek naar een complete yoga-ervaring die je lichaam en geest zal transformeren? Dan is deze bundel van 9 verschillende yogalessen een absolute must-have! Een bundel vol met uitdagende lessen voor lichaam en geest.

Breathe to it

Beweeg op het ritme van je ademhaling. We werken naar de Eagle pose toe, een uitdagende balans houding waarmee je je bovenlijf stretcht en je onderlijf sterker maakt. De Eagle pose bevordert je bloedsdoorloop, stretcht je heupen, dijen, schouders en rug en helpt je om je balans te verbeteren.

Winkelwagen