Opladen op de boerderij

In september was het zover. De eerste Opladen met STROOM mini-retraite was een feit. Maar liefst 35 deelnemers togen naar Duiven om hier een dag lang op de boerderij te genieten van yoga, eten, beweging en (wat een geluk) een heleboel zonneschijn.

Na de inschrijving, een kop thee en een ontbijtje begonnen we aan de warming-up in een van de kassen. Met de voeten in de aarde werd er gestretcht en gedanst. Er was direct een hele fijne energie te voelen, wat een mooie groep mensen was daar bij elkaar gekomen!

Wat volgde was een programma vol met verschillende yogalessen, een lunch (helemaal vegetarisch en gemaakt van de producten die de boerderij te bieden heeft), workshops gefermenteerde salsa maken, verschillende sportactiviteiten zoals flow-motion, maar ook tijd voor bezinning en om na te denken over wat belangrijk is in het leven.

Na een ontspannen yin- & yoga nidra sessie op het einde sloten we af met een gezamenlijk diner. Uiteraard weer gemaakt met ingrediënten van de Horsterhof. Een knisperend kampvuur maakte het plaatje compleet (en hield de kou nog even op afstand).

Wil je op de hoogte blijven van onze aankomende retreats? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

foto’s door Kim de Jong

Het leukste van de dag?

Yoga in de buitenlucht en in de kas. Maar ook zeker samen plukken en koken.

Was wat mij betreft heel compleet. Perfect geregeld en georganiseerd😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen