Bedrijfstrainingen

Fitte en vitale werknemers zijn de belangrijkste bouwstenen van een bedrijf. Niet iedereen vindt het makkelijk om thuis actief te blijven, terwijl het super belangrijk is om tussen het werken door te sporten en te bewegen. Zowel voor de mentale als de fysieke gezondheid.

Speciale introductieprijs

Gun jouw bedrijf en werknemers een leuke workoutsessie met Rianne.
Nu voor slechts €75,- per sessie, ongeacht het aantal deelnemers.

We plannen de training in op een moment waarop het voor jullie uitkomt. Iedereen kan meedoen vanuit huis. De trainingen worden gegeven via Zoom.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

SAMEN ENERGIEK & VITAAL

DE WORKOUTS

We bieden verschillende online trainingen aan. Kies wat bij jullie past. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van meerdere trainingen te volgen. Bij een regelmatig terugkerende training maken we graag een prijs op maat.

Yoga

Bedrijfsyoga

Nu veel mensen thuis werken en de werkdruk soms hoog is, is het erg belangrijk om mentaal en fysiek gezond te blijven. Beweging kan hier zeker bij helpen. Door middel van yoga vergroot je je focus, ben je bewuster van je ademhaling en verbeter je je houding. Rol je mat uit en laten we beginnen!

Desk workout

We brengen veel tijd door op onze bureaustoel. Heb jij na een dag werken op kantoor, een stijf gevoel en ben je ook erg moe? Doe dan deze 30 minuten desk workout tussen het werken door. Hierna voel je je fitter, kunt meer werk verzetten en het is goed voor je gezondheid. Je doet de training samen met Rianne, maar leert natuurlijk hoe je dit vervolgens tijdens een werkdag zelf effectief toepast.

Full body workout

Met deze 30 minuten full body workout pak je alle grote spiergroepen in je lichaam aan. Je traint zowel je spieren en verbrandt de nodige calorieën, deze full body workout kan je helpen om sterker te worden als om af te vallen en je conditie te verbeteren.

Tijdens de oefeningen ga je voluit, waarna je telkens kort de tijd hebt om even uit te puffen. Deze trainingsvorm wordt ook wel High Intensity Interval Training genoemd (HIIT). Je hartslag wordt tijdens deze training flink omhoog gebracht, en je verbrandt flink wat calorieën. Dit maakt HIIT niet alleen geschikt om allround fit te worden, maar ook om af te vallen. Na de workout een gegarandeerd voldaan gevoel.

Meer weten? Neem contact op!

Winkelwagen