Bedrijfstrainingen

Fitte en vitale werknemers zijn de belangrijkste bouwstenen van een bedrijf. Niet iedereen vindt het makkelijk om thuis actief te blijven, terwijl het super belangrijk is om tussen het werken door te sporten en te bewegen. Zowel voor de mentale als de fysieke gezondheid.

Speciale introductieprijs

Gun jouw bedrijf en werknemers een leuke sessie met mij vanaf €100,- per sessie, mail voor de voorwaarde.

We plannen de training in op een moment waarop het voor jullie uitkomt. Iedereen kan meedoen vanuit huis. De trainingen worden gegeven via Zoom, liever een  workout/bootcamp/Yoga op locatie, dat kan!

Neem contact met mij op voor meer informatie!

 

SAMEN ENERGIEK & VITAAL

DE WORKOUTS

Keuze uit verschillende trainingen. Kies wat bij jullie past. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van meerdere trainingen te volgen. Bij een regelmatig terugkerende training maak ik graag een prijs op maat.

Yoga

Bedrijfsyoga

Nu veel mensen thuis werken en de werkdruk soms hoog is, is het erg belangrijk om mentaal en fysiek gezond te blijven. Beweging kan hier zeker bij helpen. Door middel van yoga vergroot je je focus, ben je bewuster van je ademhaling en verbeter je je houding. Rol je mat uit en laten we beginnen!

BOOTCAMP

Ons lichaam is niet gemaakt om 40 uur per week te zitten. Kom daarom in beweging!

Lekker in de buitenlucht werk je samen met je team aan jullie gezondheid, je spreekt alle grote spiergroepen in je lichaam aan én verbrandt de nodige calorieën. Deze speelse manier van trainen helpt je om sterker te worden en je uithoudingsvermogen te verbeteren terwijl je aan jullie band en vertrouwen als team werken. Wie wil er nou niet een team van gezonde en vitale werknemers?

Wist je dat sporten een positief effect heeft op je focus, mindset en productiviteit?

Tijdens de bootcamp ga je voluit, waarna je telkens kort de tijd hebt om even uit te puffen. Deze trainingsvorm wordt ook wel High Intensity Interval Training of “HIIT” genoemd. Je zult merken dat je hartslag tijdens deze training flink omhoog wordt gebracht en na de workout heb je gegarandeerd een voldaan gevoel. 

Leer je collega’s op een andere manier kennen, investeer in het hebben van gezonde werknemers en boek een bootcamp!

Meer weten? Neem contact op!

Winkelwagen