Over ons

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze website.
We hebben er hard aan gewerkt om dat wat we doen te digitaliseren.
Enerzijds omdat corona ons ertoe gedwongen heeft op zoek te gaan naar alternatieve inkomstenbronnen.
Anderzijds omdat we het gewoon super tof vinden dat we op deze manier veel meer mensen kunnen bereiken en inspireren!
Ook jij kan het meeste uit jouw leven halen. Een flinke dosis energie gaat je daarbij helpen.

Wanneer passie, expertise en vriendschap samenkomen

Dan ontstaan er mooie dingen!

We kennen elkaar uit de horeca, waar we bij Eetwinkel STROOM samen werken om Arnhem van gezonde (afhaal) maaltijden te voorzien. Al gauw bleek dat we ook een gedeelde passie hadden voor sport en yoga. Wekelijkse workout sessies werden al gauw de normale gang van zaken. Ook creativiteit en ondernemerschap bleek een gedeelde noemer. Zo ontstond het plan om waar we in ons dagelijks leven al met veel plezier aan werken ook naar dit online platform om te zetten. Fijn dat je er bent!

LEUK OM JE TE ONTMOETEN!

De gezichten achter deze website

We zijn alle drie anders, maar hebben een hoop gemeen. We zijn graag actief bezig en houden van een (uitdagende) sportsessie.
We halen graag het maximale uit ons leven en daar hoort bij dat we van de gebaande paden afwijken en goed voor onszelf zorgen.
Gezond eten is daar een belangrijk onderdeel van, maar een beetje bourgondisch zijn we ook. Het moet wel leuk blijven!
We zijn alledrie creatief en ondernemend, hebben een passie voor horeca en natuurlijk een grote liefde voor sport en eten.
Onze thuisbasis is in Arnhem, maar we zijn er klaar voor om heel Nederland (en de rest van de wereld? ;-)) te veroveren.

Rianne Wijman

Rianne is de initiatiefneemster van dit platform. Ze studeerde in 2017 af als uitvoerend danser aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. “Met dans, voeding, sport en beweging ben ik eigenlijk al bezig zolang ik me kan herinneren.” Al vroeg begon ze ook dans-en sportlessen te verzorgen. De laatste jaren is daar ook interesse in andere bewegingsvormen als yoga en flow movement bij gekomen. “Ik gaf verschillende groepslessen bij meerdere sportscholen en toen de sportscholen dicht moesten heb ik besloten online verder te gaan. In het begin was dit alleen met vriendinnen, maar hier kwamen steeds meer mensen bij. Inmiddels kan ik trots zeggen dat het is uitgegroeid tot dit platform.”

Estée Strooker

Estée is eigenaresse van Eetwinkel STROOM en ontwikkelde daarom al veel energieke recepten. Voor dit platform maakt ze nog meer recepten! Voor een groot deel haalt ze de inspiratie daarvoor uit haar eigen leven. Als drukke onderneemster (ze heeft naast STROOM ook restaurant ‘t Amusement, geeft kookworkshops en ontwikkelt recepturen) heeft ze ontdekt hoe belangrijk bewegen en gebalanceerde voeding zijn voor een sterk en energiek lichaam. Toen corona begon volgde ze online een yoga opleiding en momenteel is ze dagelijks met yoga bezig.

Charis Heising

Charis is medeoprichter van Eetwinkel STROOM en de Culi Kit. Ook Charis altijd al geïnteresseerd geweest in gezonde voeding en sport. Bootcamp, yoga, hardlopen, Body Attack, tennis, er is al van alles de revue gepasseerd. Momenteel is ze veel op reis en staat ze daarom vooral op de mat, yoga (maar ook bijvoorbeeld BBB en andere bodyweight workouts) kunnen namelijk altijd en overal! Charis is vooral van het hele “online gebeuren”. Reizen en online werken zijn top te combineren, dus ik hou me vooral bezig met de website en marketing.

Lekker en gezond eten & een fit en actief leven.

Daar draait het bij ons om. Eerlijk gezegd zijn we met weinig anders bezig. Dagelijks bedenken we recepten en workouts, staan we in de keuken en in de sportschool. Jij hebt het al druk genoeg met je eigen drukke bestaan, laat dit daarom maar aan ons over! Zodat je meer energie overhoudt om aan jouw eigen doelen te werken.

Winkelwagen